En català

[ACTUALIZACIÓN DICIEMBRE 2012] A presión social consegue que a Xunta desautorice as fumigacións aéreas co pesticida Cascade.

Si us plau, ajuda’ns a aturar la polvorització amb el pesticida Flufenoxuron per sobre Galicia.

El Flufenoxuron mata a les abelles i altres insectes pol·linitzadors (fins i tot els fabricants reconeixen que mata les llarves de les abelles). Aquests pol·linitzadors són molt importants en els ecosistemes de boscos i en les hortes. La fumigació massiva de Galicia amb Flufenoxuron contribuirà significativament a la disminució actual de la població d’abelles.

Si no hi ha abelles, es produirán profunds efectes en l’ecosistema local, ja que no hi haurà ningú per pol·linitzar les plantes, i aixó crearà un desequilibri cada vegada més profund.

Flufenoxuron s’ha designat com perjudicial i será prohibit per la UE des de l’1 d’agost de 2012. El govern local i els productors de paper es proposan ruixar Flufenoxuron sobre els nostres boscos per matar un brot de corc dels eucaliptus, augmentant els seus beneficis a costa de la vida silvestre i els ecosistemes de Galicia. L’aigua subterrània serà contaminada per aquest plaguicida, que entrarà a la cadena alimentària. Necessitem la teva ajuda per evitar que això passi, així que, si us plau, signa la nostra petició.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.